Translations:Main Page/4/nl

From Wazeopedia

Revision as of 08:43, 19 September 2018 by Kamonu (talk | contribs) (Created page with "==Wat kan je doen== Wil je weten wat je kan doen voor de Waze gemeenschap?<br /> <br /> Onze kaart is zo goed als up-to-date, maar steden en wegen veranderen con...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Wat kan je doen

Wil je weten wat je kan doen voor de Waze gemeenschap?

Onze kaart is zo goed als up-to-date, maar steden en wegen veranderen continu. Je bent het meest waardevol met je lokale kennis. Je kan helpen wijzigingen in de kaart te verwerken.

Worden er wegen aangelegd of verandert bij jou in de buurt?
Worden er nieuwe huizen gebouwd?
Nieuwe wijken gepland?
Zijn er wijzigingen in 1- dan wel 2-richting verkeer?
Soms missen er nog steeds gegevens of zijn ze ondertussen gewijzigd. Denk aan maximum snelheid, huis nummers.


Zijn er points of interest bij jou in de buurt die voor Wazers interessant kunnen zijn als mogelijke bestemming zoals benzine pomp, parkeerterrein, ziekenhuis, school etcetera. Controleer of ze al zijn toegevoegd aan de kaart en of de gegevens compleet en accuraat zijn.

Ben je nieuw en wil je ons helpenj de kaart up-to-date te houden, lees dan de Quick start guide. Vergeet later de Verbeter je vaardigheden pagina niet te lezen. En houd onze KISS principes voor ogen wanneer je de kaart aan het bijwerken bent!

Meld je aan bij Slack, ons belangrijkste communicatie middel via deze Slack invite pagina. Wanneer je vragen hebt, aarzel ze niet te stellen. Er zijn altijd ervaren editors die ze graag zullen beantwoorden. Het volgen van de vragen en antwoorden van anderen in de Slack kanalen kan leerzaam zijn.

Voor een schatisch overzicht van de mogelijkheden voor beginners, zie de Starters Summary.