Difference between revisions of "Translations:Wiki Translation/2/nl"

From Wazeopedia
(Created Redirect)
 
(Created page with "===Wiki Vertaling Extensie=== The vertaling van onze BeNeLux Wiki pagina's wordt uitgevoerd met behulp van de [https://www.mediawiki.org/wiki/Help:Extension:Translat...")
Line 1: Line 1:
#REDIRECT [[Editing rank]]
+
===Wiki Vertaling Extensie===
 +
The vertaling van onze [[Wiki|BeNeLux Wiki]] pagina's wordt uitgevoerd met behulp van de  [https://www.mediawiki.org/wiki/Help:Extension:Translate Translate extension].
 +
<br />
 +
* Alle [[Wiki|BeNeLux Wiki]] pagina's die beginnen met de simple <i>"languages"</i> tag hebben bovenin de taal keuze optie.
 +
* De te vertalen basis tekst van elke pagina, staat tussen <i>''translate''</i> tags.
 +
* De extensie splitst de aangegeven basis text in gedeelten and creeert een message group. Elke pagina krijgt zo een <i>message group</i>, waar, in de simpelste vorm, elk gedeelte resulteert in een <i>message</i> in deze groep.
 +
* Links kunnen automatisch vertaald worden in de keuze taal van de gebruiker (alleen) wanneer er een vertaalde versie bestaat, door gebruik te maken van links in de vorm van een pagina link met <i>Special:MyLanguage/Pagename</i>.
 +
<br />

Revision as of 21:20, 8 August 2018

Wiki Vertaling Extensie

The vertaling van onze BeNeLux Wiki pagina's wordt uitgevoerd met behulp van de Translate extension.

  • Alle BeNeLux Wiki pagina's die beginnen met de simple "languages" tag hebben bovenin de taal keuze optie.
  • De te vertalen basis tekst van elke pagina, staat tussen translate tags.
  • De extensie splitst de aangegeven basis text in gedeelten and creeert een message group. Elke pagina krijgt zo een message group, waar, in de simpelste vorm, elk gedeelte resulteert in een message in deze groep.
  • Links kunnen automatisch vertaald worden in de keuze taal van de gebruiker (alleen) wanneer er een vertaalde versie bestaat, door gebruik te maken van links in de vorm van een pagina link met Special:MyLanguage/Pagename.