Парапети - Parapeti

From Wazeopedia

Инокс Инженеринг ЕООД е създадена през 2001г. в гр.Хасково.

Първоначалната идея за създаването на фирмата е да запълни липсващия дял от неръждаем крепеж на пазара в Хасковска област.Става единствения вносител на неръждаем крепеж за региона. Разширяването на дейността става доста бързо и следва изискванията на пазара.Сега вече освеннеръждаем крепеж ,фирмата стана вносител на високоякостен крепежи и самопробивни винтове. неръждаема ламарина и профили.Същото се отнася и неръждаема ламарина и профили.Доставките се извършват от Германия,Франция и Италия.

През 2007 г.дейността на фирмата се разширява.Освен търговска,тя започва и производствена дейност. Първоначално производството е свързано с проектирането, изработването и монтажа на неръждаеми парапети.В последствие започва производството и на маси,мивки, стелажи,врати и огради от неръждаеми материали Започва и производство на алуминиеви парапети ,както и такива от ковано желязо. Парапети

През 2008г.фирмата е одобрена за изпълнение на проект по програма ФАР,фаза 3. Повишаване на конкурентноспособността на "Инокс Инженеринг" ЕООД чрез технологична модернизация, въвеждане на СУК и маркетингово проучванe Сега вече фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 и разполага с най-съвременното оборудване за рязане и огъване на ламарини.

Мисията на дружеството е да бъде организация изцяло ориентирана към клиентите и техните нужди, предлагайки прости и ефективни, с високо качество и отлични технически характеристики продукти и услуги. Име, което внушава доверие!

• Високо(Топ) качество на всички наши продукти и изделия

• Създаване на иновационни решения и продукти и постоянно у