Changes

From Wazeopedia

Romania

277 bytes added, 7 years ago
Despre Waze
Waze este o aplicație de navigație GPS revoluționară ce se adresează utilizatorilor telefoanelor mobile inteligente (smartphone). Spre deosebire de alte aplicații de navigație, avantajul aplicației Waze este acela că te va duce la destinație pe calea cea mai rapidă, ținând cont de valorile din trafic în timp real. Waze, este, cel puțin în acest moment, alternativa la TMC (Traffic Message Channel), dar cum în România nu există așa ceva, este singura aplicație care îți va furniza date din trafic în timp real, iar rutele tale vor fi optimizate în permanență în funcție de actualizările ce vin în timp real din trafic.
'''Waze poate rula pe telefoane cu [aproapte orice telefon smartphone:''' Android], iPhone, Windows Mobile, Symbian si chiar pe BlackBerry. Mai multe aici: [http://world.waze.com/download/Download]
'''Waze necesita necesită o conexiune ''permanentă '' la internet pentru a putea rula.'''
'''Waze este GRATUIT.''' Nu există abonament, totul fiind 100% gratuit. Singurele costuri implicate reprezintă traficul de date, iar , într-o lună de zile , Waze consumă câțiva zeci de mega, în funcție de cât de intens este folosit.
'''Hărțile GPS din Waze sunt create de utilizatori.''' Și tu poți contribui la realizarea acestor hărți. Vă rog să citiți mai jos, cu atenție mare, cum poți contribui la editarea hărților. Hărțile se actualizează destul de frecvent (uneori o dată pe lună, alteori o dată pe sătămână).
Pe lângă acestea, Waze se integrează și cu rețelele de socializare Facebook, Foursquare , Twitter. Există chiar și o pagină dedicată pe Facebook comunității Waze din România [https://www.facebook.com/pages/Waze-Romania/198528153556408 urmând acest link].
 
Cu cât mai mulți utilizatori ai aplicației Waze, cu atât mai multe date de trafic. Și tu poți ajuta să-ți inviți prietenii să folosească Waze folosindu-te de rețelele de socializare.
Te invităm să participi pe forumul dedicat [http://world.waze.com/forum/viewforum.php?f=120 Waze România] unde vei putea afla mult mai multe și vei afla în primul rând cum să contribui la Waze.
 
[[Image:Example.jpg]]
==[[Mini-Ghid pentru cei ce vor să contribui la Waze (Editori de hărți)]]==
50
edits