Changes

From Wazeopedia

User:SirKitKat

1,687 bytes added, 4 years ago
m
no edit summary
[http__NOTOC____NOINDEX__{{DISPLAYTITLE://world.waze.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4200819 Forum]User: sirKitKat}}{{PrivateMessage}}
'''Over mezelf'''[http://sirkitkat.comuv.com/waze/status.php Waze INT map status]
Ik ben geboren in '86, opgegroeid in Eernegem, Industrieel Ingenieur gestudeerd in Oostende, 5 jaar gewoond in Leuven en gewerkt in Hasselt, eind vorig jaat verhuist jaar verhuisd naar Deinze en nu werk ik in Gent.Ik ben gelukkig getrouwd en ik heb 2 dochters (2 jaar & 6 maand).
 
== Hobby's & interesses ==
Hobby's en interesses zijn er in mijn geval tamelijk veel. Kort samengevat kan ik overweg met de volgende zaken (in willekeurige volgorde)
<div style="column-count:3;-moz-column-count:3;-webkit-column-count:3">
* Tractor
* Skies
* SQL Database
* Lego & Knex* Supreme Commander
* Raspberry Pi
* Auto
* Autocad Inventor
* VBA
* Snowbord
* Solid Works
* Chiro
* Notenleer
* PRO/e
* C#
* Wikimedia
* Battlefield 3
* Java
* Basketbal
* XBMC
* K'nex
* HTML
* Automatisatie van industriële installaties
* Speelpleinwerking
* Lego Mindstorm
* Google Script
* Live For Speed
* Kinderen
* Ubuntu
* on{x}</div> == Hoe heb ik Waze leren kennen ==2 jaar geleden kocht ik mijn [http://www.samsung.com/galaxyace/ace_overview.[[User:SirKitKat|SirKitKat]html eerste smartphone] (die ik nog steeds gebruik) en tijdens het verkennen van al de functies en alle mogelijke apps ben ik toevallig op Waze uitgekomen. Het concept van community based maps sprak me wel aan en zo ben ik er ingerold :) Toen zaten ze nog aan versie 2.x en was alles nog open source. == Waze map editor ==Iets nadat ik Waze ontdekt had ben ik ook gestart met het bewerken van de map. Ik hou mij eigenlijk vooral bezig met het aanpassen in functie van routing en de bijhorende instructies. Als ik ergens naar toe ga dan moet the basic routing gewoon werken. Belangrijkste vindt ik dan dat de turn restrictions allemaal juist staan zodat ik steeds de rapste route heb. Triomf troef als we met de familie weg waren, ik als laatste vertrokkenen binnen door met Waze -> als eerste aankomen op de overnachtingsplaats. [[User talkhttps:SirKitKat|talk//www.facebook.com/hashtag/wazewin #wazewin]]) 08:29, 28 August 2013 (UTC)
'''Hoe heb == Waze forum ==Zoals elke map editor ontdekte ik het forum een paar maand nadat ik begonnen was met de WME. Op het forum probeer ik Waze leren kennen'''elke discussie zowat te volgen en antwoord te geven op de vragen van gebruikers :)
2 jaar geleden kocht ik mijn eerste smartphone en tijdens het verkennen van al de functies en alle mogelijke apps ben ik toevallig op Waze uitgekomen. Het concept van community based maps sprak me wel aan en zo ben ik er ingerold :) Toen zaten ze nog aan versie 2.x en was alles nog open source.
== Waze wiki ==Door [http://lifeworkimprovement.blogspot.be/2013/05/cooltools-mediawiki.html een kennis] van mij heb ik op mijn werk al eens geëxperimenteerd met Mediawiki (zo noemt de software om wiki'''s te draaien zoals de Waze wiki en wikipedia) en met deze ervaring ben ik begonnen met het herschrijven van de Belgium Wiki. Dit initiatief werd door de country manager opgemerkt en ondertussen is de Draft versie van een [[Benelux]] wiki een feit. Mijn [http://www.waze.com/wiki/index.php?title=Special:Contributions&offset=&limit=500&tagfilter=&contribs=user&target=SirKitKat&namespace= bijdrage] aan de Waze map editor'''wiki.
Iets nadat ik == Waze ontdekt had ben ik ook gestart met beta ==Ik neem deel aan het bewerken beta programma van Waze voor de Client versie op Android. Toegang tot de Beta map en deelname in het forumeditor heb ik ook.
'''Level 4'''[[Category:Benelux]]{{DEFAULTSORT:User sir KitKat}}
Bureaucrats, Administrators, translate-proofr
2,504
edits