Changes

From Wazeopedia

User:SirKitKat

1,665 bytes added, 4 years ago
m
no edit summary
__NOTOC____NOINDEX__{{DISPLAYTITLE: ''User:'' '''sirKitKat'''}}{{PrivateMessage}} [http://sirkitkat.comuv.com/waze/status.php Waze INT map status] Ik ben geboren in '86, opgegroeid in Eernegem, Industrieel Ingenieur gestudeerd in Oostende, 5 jaar gewoond in Leuven en gewerkt in Hasselt, eind vorig jaar verhuisd naar Deinze en nu werk ik in Gent.Ik ben gelukkig getrouwd en ik heb 2 dochters.
Ik ben geboren in '86, opgegroeid in Eernegem, Industrieel Ingenieur gestudeerd in Oostende, 5 jaar gewoond in Leuven en gewerkt in Hasselt, eind vorig jaat verhuist naar Deinze en nu werk ik in Gent.
Ik ben gelukkig getrouwd en ik heb 2 dochters (2 jaar & 6 maand).
== Hobby's & interesses ==
 
Hobby's en interesses zijn er in mijn geval tamelijk veel. Kort samengevat kan ik overweg met de volgende zaken (in willekeurige volgorde)
<div style="column-count:3;-moz-column-count:3;-webkit-column-count:3">
* Skies
* SQL Database
* Lego & Knex* Supreme Commander
* Raspberry Pi
* Auto
* Autocad Inventor
* VBA
* Snowbord
* Solid Works
* Chiro
* Notenleer
* PRO/e
* C#
* Wikimedia
* Battlefield 3
* Java
* Basketbal
* XBMC
* K'nex
* HTML
* Automatisatie van industriële installaties
* Speelpleinwerking
* Lego Mindstorm
* Google Script
* Live For Speed
* Kinderen
* Ubuntu
* ...on{x}
</div>
== Hoe heb ik Waze leren kennen ==
2 jaar geleden kocht ik mijn [http://www.samsung.com/galaxyace/ace_overview.html eerste smartphone] (die ik nog steeds gebruik) en tijdens het verkennen van al de functies en alle mogelijke apps ben ik toevallig op Waze uitgekomen. Het concept van community based maps sprak me wel aan en zo ben ik er ingerold :) Toen zaten ze nog aan versie 2.x en was alles nog open source.
2 jaar geleden kocht == Waze map editor ==Iets nadat ik mijn eerste smartphone en tijdens Waze ontdekt had ben ik ook gestart met het verkennen bewerken van al de functies en alle mogelijke apps ben ik toevallig op Waze uitgekomenmap. Het concept Ik hou mij eigenlijk vooral bezig met het aanpassen in functie van community based maps sprak me wel aan routing en zo ben de bijhorende instructies. Als ik er ingerold :) Toen zaten ze nog aan versie 2ergens naar toe ga dan moet the basic routing gewoon werken.x en was alles nog open sourceBelangrijkste vindt ik dan dat de turn restrictions allemaal juist staan zodat ik steeds de rapste route heb.
Triomf troef als we met de familie weg waren, ik als laatste vertrokkenen binnen door met Waze -> als eerste aankomen op de overnachtingsplaats. [https://www.facebook.com/hashtag/wazewin #wazewin] == Waze forum ==Zoals elke map editor ontdekte ik het forum een paar maand nadat ik begonnen was met de WME. Op het forum probeer ik elke discussie zowat te volgen en antwoord te geven op de vragen van gebruikers :)  == Waze wiki ==Door [http://lifeworkimprovement.blogspot.be/2013/05/cooltools-mediawiki.html een kennis] van mij heb ik op mijn werk al eens geëxperimenteerd met Mediawiki (zo noemt de software om wiki's te draaien zoals de Waze wiki en wikipedia) en met deze ervaring ben ik begonnen met het herschrijven van de Belgium Wiki. Dit initiatief werd door de country manager opgemerkt en ondertussen is de Draft versie van een [[Benelux]] wiki een feit. Mijn [http://www.waze.com/wiki/index.php?title=Special:Contributions&offset=&limit=500&tagfilter=&contribs=user&target=SirKitKat&namespace= bijdrage] aan de Waze wiki. == Waze beta ==Ik neem deel aan het beta programma van Waze voor de Client versie op Android. Toegang tot de Beta map editor heb ik ook.
Iets nadat ik Waze ontdekt had ben ik ook gestart met het bewerken van de map en deelname in het [http[Category://world.waze.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4200819 forumBenelux]]{{DEFAULTSORT:User sir KitKat}}
Bureaucrats, Administrators, translate-proofr
2,504
edits