Changes

From Wazeopedia

User:SirKitKat

1,163 bytes added, 4 years ago
m
no edit summary
__NOTOC____NOINDEX__{{DISPLAYTITLE: User: sirKitKat}}{{PrivateMessage}} [http://sirkitkat.comuv.com/waze/status.php Waze INT map status] Ik ben geboren in '86, opgegroeid in Eernegem, Industrieel Ingenieur gestudeerd in Oostende, 5 jaar gewoond in Leuven en gewerkt in Hasselt, eind vorig jaar verhuisd naar Deinze en nu werk ik in Gent.Ik ben gelukkig getrouwd en ik heb 2 dochters.
Ik ben geboren in '86, opgegroeid in Eernegem, Industrieel Ingenieur gestudeerd in Oostende, 5 jaar gewoond in Leuven en gewerkt in Hasselt, eind vorig jaat verhuist naar Deinze en nu werk ik in Gent.
Ik ben gelukkig getrouwd en ik heb 2 dochters (2 jaar & 6 maand).
== Hobby's & interesses ==
 
Hobby's en interesses zijn er in mijn geval tamelijk veel. Kort samengevat kan ik overweg met de volgende zaken (in willekeurige volgorde)
<div style="column-count:3;-moz-column-count:3;-webkit-column-count:3">
* Skies
* SQL Database
* Lego & Knex
* Supreme Commander
* Raspberry Pi
* Auto
* Autocad Inventor
* VBA
* Snowbord
* Solid Works
* Chiro
* Notenleer
* PRO/e
* Basketbal
* XBMC
* K'nex
* HTML
* Automatisatie van industriële installaties
* Speelpleinwerking
* Lego Mindstorm
* Google Script
</div>
== sir KitKat & Hoe heb ik Waze leren kennen ==2 jaar geleden kocht ik mijn [http://www.samsung.com/galaxyace/ace_overview.html eerste smartphone] (die ik nog steeds gebruik) en tijdens het verkennen van al de functies en alle mogelijke apps ben ik toevallig op Waze uitgekomen. Het concept van community based maps sprak me wel aan en zo ben ik er ingerold :) Toen zaten ze nog aan versie 2.x en was alles nog open source.
Mijn geschiedenis met Waze en de community. === Hoe heb ik Waze leren kennen =map editor == 2 jaar geleden kocht Iets nadat ik Waze ontdekt had ben ik mijn eerste smartphone en tijdens ook gestart met het verkennen bewerken van al de functies en alle mogelijke apps ben ik toevallig op Waze uitgekomenmap. Het concept Ik hou mij eigenlijk vooral bezig met het aanpassen in functie van community based maps sprak me wel aan routing en zo ben de bijhorende instructies. Als ik er ingerold :) Toen zaten ze nog aan versie 2ergens naar toe ga dan moet the basic routing gewoon werken.x en was alles nog open sourceBelangrijkste vindt ik dan dat de turn restrictions allemaal juist staan zodat ik steeds de rapste route heb=== Waze map editor ===
Iets nadat ik Waze ontdekt had ben ik ook gestart Triomf troef als we met het bewerken van de map. Ik hou mij eigenlijk vooral bezig familie weg waren, ik als laatste vertrokkenen binnen door met het aanpassen in functie van routing en Waze -> als eerste aankomen op de bijhorende instructiesovernachtingsplaats. Als ik ergens naar toe ga dan moet the basic routing gewoon werken[https://www. Belangrijkste vindt ik dan dat de turn restrictions allemaal juist staan zodat ik steeds de rapste route hebfacebook.com/hashtag/wazewin #wazewin]
Triomf troef als we == Waze forum ==Zoals elke map editor ontdekte ik het forum een paar maand nadat ik begonnen was met de familie weg waren, WME. Op het forum probeer ik als laatste vertrokkenen binnen door met Waze -> als eerste aankomen elke discussie zowat te volgen en antwoord te geven op de overnachtingsplaats. #wazewinvragen van gebruikers :)
=== Waze Forum ===
== Waze wiki ==
Door [http://lifeworkimprovement.blogspot.be/2013/05/cooltools-mediawiki.html een kennis] van mij heb ik op mijn werk al eens geëxperimenteerd met Mediawiki (zo noemt de software om wiki's te draaien zoals de Waze wiki en wikipedia) en met deze ervaring ben ik begonnen met het herschrijven van de Belgium Wiki. Dit initiatief werd door de country manager opgemerkt en ondertussen is de Draft versie van een [[Benelux]] wiki een feit. Mijn [http://www.waze.com/wiki/index.php?title=Special:Contributions&offset=&limit=500&tagfilter=&contribs=user&target=SirKitKat&namespace= bijdrage] aan de Waze wiki.
== Waze beta ==
Ik neem deel aan het beta programma van Waze voor de Client versie op Android. Toegang tot de Beta map editor heb ik ook.
=== Waze wiki ===[[Category:Benelux]]{{DEFAULTSORT:User sir KitKat}}
Bureaucrats, Administrators, translate-proofr
2,504
edits