Changes

From Wazeopedia

User:Steveningelbrecht

60 bytes added, 5 years ago
no edit summary
__NOINDEX__
{{DISPLAYTITLE: User: steveningelbrecht}}
Ik ben geboren in '81, opgegroeid te Aartrijke en later Torhoutin West-Vlaanderen, maatschappelijk werker gestudeerd aan de IPSOC - Katho te Kortrijk, sinds 2006 woonachtig te Beernemin het noorden van West-Vlaanderen.
Ik ben gelukkig getrouwd en heb het geluk 1 dochter en 2 zoons te hebben ('07, '09, '12).
Professioneel ben ik werkzaam als directeur leidinggevende van een vzw actief in de Geestelijke Gezondheidszorg. Je kan me steeds bereiken via steven@wazebelgium.be
== Hobby's & interesses ==
Ik vond het fantastisch dat ik het dorpje in de Ardennen, waar we met de familie op reis gingen, nog niet op de kaart stond, en de TomTom van mijn schoonbroer het liet afweten... Waze was the only way! :-)
== Waze forum Forum ==
Behoorlijk vlug ontdekte ik ook de weg naar het forum, waar ik steeds terecht kon voor allerlei vragen en bemerkingen... Een van de eerste vragen die ik er stelde was hoe het mogelijk was om meer dan 1000 puntjes op een dag te sprokkelen... Enkele dagen later slaagde ik er zelf al in, dankzij de nodige research en oefening!
Nu krijg ik de vragen hoe ik het doe om zoveel te editten... LOL.
== Waze wiki Wiki ==De wiki bij houden laat ik graag aan anderen over, hoewel ik wel graag mee werk aan de inhoudelijke richtlijnen en structurering... Er zijn zeker grotere experten in de technische kant van wiki, zoals [[User:sirKitKat|sirKitKat ]] ;-)
== Waze beta Beta ==
Ik participeer in verschillende beta programma's van Waze:
- beta Waze Map Editor
Bureaucrats, Administrators, translate-proofr
2,251
edits