User:Tommeke79

From Wazeopedia

Ik ben geboren te Mechelen'79 en opgegroeid in Hever. Enkele jaren geleden ben ik verhuisd naar Hombeek en een huis gekocht, waar ik en mijn vrouw nu wonen met 2 schatten van kinderen.

Mij kan je steeds bereiken via: tom@wazebelgium.be


Hoe heb ik WAZE leren kennen

Via 1 van mijn broers eind 2012 op een Kerstfeestje. TomTom heeft mij jaren lang een goeie dienst bewezen maar telkens veel betalen voor een mapupdate die eingenlijk niet meer zo up-to-date is. 


Ik had het genoegen aanwezig te zijn op volgende meetings:

  • Waze BeNeLux local and global champs meeting te De Meern, Nederland, april 2014


Waze map editor

Een tijdje nadat ik de app probeerde, zag ik enkele fouten op de kaart. Ik was meteen geïnteresseerd om de kaarten zelf aanpassingen te doen op de kaart. Steven heeft me de basis geleerd en mij bijgestaan voor advies. De meesten (ook mezelf) hebben in het begin de (natuurlijke) reflex om echt alles in te tekenen. Ik moet toegeven dat dit al enorm veranderd is en nu ben hevig voorstander van het KISS principe (waar het kan)! ;-) Het editten zelf doe ik op dit moment veel minder actief, maar achter de schermen doen we wel nog veel mee hoor.


Waze Forum

Bij mij heeft het redelijk lang geduurd voor ik de weg naar het forum had gevonden. Maar nu zijn we helemaal mee en Tapatalk is volgens mij DE beste manier om de bomen nog door het bos te zien. 


Waze wiki

In de wiki werk ik niet actief mee, ik ga er wel eens kijken, omdat dat het hart is van de regels die er toch wel nodig zijn bij het gebruik van de WME, de Waze Map Editor dus. Elk wegtype staat hier uitgelegd, de naamgeving regeltjes en de uitzonderingen. Heel belangrijk om toch door te nemen voor je begint met bewerken van de kaart.