Changes

From Wazeopedia

Romania

4 bytes removed, 4 years ago
converging to one version of the About page
<big>'''Ghidul Waze în România'''</big> (Under Development)
==[[waze:About|Despre Waze]]==
[[Image:WazeBucurestiRomaniaFebruarie.png|300px|thumb|right]]Waze este o aplicație de navigație GPS revoluționară ce se adresează utilizatorilor telefoanelor mobile inteligente (smartphone). Spre deosebire de alte aplicații de navigație, avantajul aplicației Waze este acela că te va duce la destinație pe calea cea mai rapidă, ținând cont de valorile din trafic în timp real. Waze este, cel puțin în acest moment, alternativa la TMC (Traffic Message Channel), dar cum în România nu există așa ceva, este singura aplicație care îți va furniza date din trafic în timp real, iar rutele tale vor fi optimizate în permanență în funcție de actualizările ce vin în timp real din trafic.
'''Waze este GRATUIT.''' Nu există abonament, totul fiind 100% gratuit. Singurele costuri implicate reprezintă traficul de date, iar, într-o lună de zile, Waze consumă câțiva zeci de mega, în funcție de cât de intens este folosit.
'''Hărțile GPS din Waze sunt create de utilizatori.''' Și tu poți contribui la realizarea acestor hărți. Afla Află cum poți contribui la editarea hărților. Hărțile se actualizează destul de frecvent (uneori o dată pe lună, alteori o dată pe săptămână).
'''Cum funcționează?'''
Administrators, translate-proofr, Widget editors
3,474
edits