Difference between revisions of "Translations:Benelux/34/nl History

 
Line 1: Line 1:
Dat kan op verschillende manieren. Je kunt zelf in de [https://world.waze.com/editor/nl Waze Map Editor (WME)] meehelpen om de kaart te verbeteren. Hierbij wordt aangeraden om ook het forum regelmatig te bezoeken. Net als elk land heeft de [https://world.waze.com/forum/viewforum.php{{?}}f{{=}}473 BeNeLux] ook zijn eigen forum waar je met al je vragen terecht kunt. Inloggen gebeurt telkens met dezelfde account gegevens.
Dat kan op verschillende manieren. Je kunt zelf in de [https://world.waze.com/editor/nl Waze Map Editor (WME)] meehelpen om de kaart te verbeteren. We raden je aan om ook het forum regelmatig te bezoeken. Net als elk land heeft de [https://world.waze.com/forum/viewforum.php{{?}}f{{=}}473 BeNeLux] zijn eigen forum waar je met al je vragen terecht kunt. Inloggen doe je met de accountgegevens die je voor de app gebruikt.

Latest revision as of 11:38, 3 January 2015

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt zelf in de Waze Map Editor (WME) meehelpen om de kaart te verbeteren. We raden je aan om ook het forum regelmatig te bezoeken. Net als elk land heeft de BeNeLux zijn eigen forum waar je met al je vragen terecht kunt. Inloggen doe je met de accountgegevens die je voor de app gebruikt.