Difference between revisions of "Translations:Benelux Community/7/nl"

From Wazeopedia
(Created page with "Waze maakt intern gebruik van 3 verschillende servers om de kaarten te beheren. Israel & Noord-Amerika hebben hun eigen servers. De rest van de wereld, waaronder ook de Benelu...")
 
 
(7 intermediate revisions by 4 users not shown)
Line 1: Line 1:
Waze maakt intern gebruik van 3 verschillende servers om de kaarten te beheren. Israel & Noord-Amerika hebben hun eigen servers. De rest van de wereld, waaronder ook de Benelux, maakt gebruik van de ''ROW'' of ''Rest Of World'' server. Soms ook wel internation (INTL) server genoemd.
+
Waze maakt gebruik van drie verschillende servers om de kaarten te beheren. Israël (IL) en Noord-Amerika (NA) hebben elk hun eigen server. De rest van de wereld, waaronder ook de BeNeLux, maakt gebruik van de ''ROW'' of ''Rest Of World'' server, soms ook wel de internationale (INTL) server genoemd.

Latest revision as of 07:31, 25 December 2015

Waze maakt gebruik van drie verschillende servers om de kaarten te beheren. Israël (IL) en Noord-Amerika (NA) hebben elk hun eigen server. De rest van de wereld, waaronder ook de BeNeLux, maakt gebruik van de ROW of Rest Of World server, soms ook wel de internationale (INTL) server genoemd.