Difference between revisions of "Translations:Benelux Community/7/nl"

From Wazeopedia
(Created page with "Waze maakt intern gebruik van 3 verschillende servers om de kaarten te beheren. Israel & Noord-Amerika hebben hun eigen servers. De rest van de wereld, waaronder ook de Benelu...")
 
Line 1: Line 1:
Waze maakt intern gebruik van 3 verschillende servers om de kaarten te beheren. Israel & Noord-Amerika hebben hun eigen servers. De rest van de wereld, waaronder ook de Benelux, maakt gebruik van de ''ROW'' of ''Rest Of World'' server. Soms ook wel internation (INTL) server genoemd.
+
Waze maakt intern gebruik van 3 verschillende servers om de kaarten te beheren. Israel & Noord-Amerika hebben hun eigen servers. De rest van de wereld, waaronder ook de BeNeLux, maakt gebruik van de ''ROW'' of ''Rest Of World'' server. Soms ook wel internation (INTL) server genoemd.

Revision as of 12:15, 14 April 2014

Waze maakt intern gebruik van 3 verschillende servers om de kaarten te beheren. Israel & Noord-Amerika hebben hun eigen servers. De rest van de wereld, waaronder ook de BeNeLux, maakt gebruik van de ROW of Rest Of World server. Soms ook wel internation (INTL) server genoemd.