Jelentett hibák kezelése

From Wazeopedia

A felhasználók által jelentett térképhibákat (más néven UR-eket), csak akkor próbáld meg magad megoldani, hogyha naprakész helyismerettel rendelkezel a jelentés környezetéről! Lehetőleg kerüld a "Nem azonosított"-ként való lezárást. Figyelj oda arra is, hogy az érintett szegmenseket mikor módosították utoljára. Ha ez frissebb, mint a kliensbeli térkép jelentéskori frissítése, akkor lehet, hogy a probléma már meg is lett oldva. Ha bizonytalan vagy, vedd fel a kapcsolatot a szegmensek utolsó szerkesztőjével (ha az nem te vagy). Ha nem egyértelmű a bejelentés, kérdezz rá a jelentőtől a "Beszélgetés" panel használatával!
Kérdezés nélkül soha ne zárj le UR-t! Ha nem érkezik válasz 2-3 napon belül, illik megismételni a kérdést, majd ha ekkor sem érkezik újabb 2-3 napon belül válasz, le lehet zárni a jelentést. A kérdezés feltételétől számított 5 napon belül nem illik lezárni UR-t!

Idea bulb01.png Tipp: A Q betűvel kezdődő hibákat ne próbáld meg megoldani, azt a felvevője maga szeretné megtenni!Kezdőlap | Térképszerkesztési útmutató