User contributions

From Wazeopedia
Search for contributions
 
 
      
 
   

  • 17:17, 20 November 2018 (diff | hist) . . (+820). . N Faqja kryesore(Krijoi faqen me "'''Mirë se vini në Wiki Waze të Kosoves.''' Waze është një aplikacion i lirë i internetit dhe i navigacionit mobil që lejon shoferët të ndërtojnë dhe përdorin har...") (current)