Difference between revisions of "Faqja kryesore"

From Wazeopedia
(replacing empty template {{Disambiguation}} by Category:Disambiguation)
(Krijoi faqen me "'''Mirë se vini në Wiki Waze të Kosoves.''' Waze është një aplikacion i lirë i internetit dhe i navigacionit mobil që lejon shoferët të ndërtojnë dhe përdorin har...")
 
Line 1: Line 1:
'''Address''' may refer to:
+
'''Mirë se vini në Wiki Waze të Kosoves.'''
  
* Address, used to look up and edit [[House_Numbers_in_WME|house numbers]]
+
 
* [[Creating_and_Editing_street_segments#Address_Properties|Address properties]], identifying the country, state, city, and road name of a segment
+
Waze është një aplikacion i lirë i internetit dhe i navigacionit mobil që lejon shoferët të ndërtojnë dhe përdorin harta, llogaritin itineraret duke i optimizuar ato me azhurnime në kohë reale të trafikut dhe ndjekjen këto rrugë sigurta detajuar hap-pas-hapi navigacion me udhëzime të sakta.
* Address, used to define your destination when you [http://support.google.com/waze use Waze to navigate].
+
 
[[Category:Disambiguation]]
+
Waze ka një komponent social që i lejon komunitetit të Wazers të raportojnë në kohë reale bllokimet e trafikut, zonat e rrezikut, kontrollet e policisë, punët, objektet në rrugë, etj.
 +
 
 +
Krijuar nga Ehud Shabtai në vitin 2006 nën emrin Linqmap në Izrael, kompania bëhet Waze në vitin 2008 me ardhjen e Uri Levine dhe Amir Shinar dhe 3 QV: Blue Run Ventures, Magma Venture Partners dhe Vertex Venture Capital. Më 11 qershor 2013, Google bleu Waze.

Latest revision as of 17:17, 20 November 2018

Mirë se vini në Wiki Waze të Kosoves.


Waze është një aplikacion i lirë i internetit dhe i navigacionit mobil që lejon shoferët të ndërtojnë dhe përdorin harta, llogaritin itineraret duke i optimizuar ato me azhurnime në kohë reale të trafikut dhe ndjekjen këto rrugë sigurta detajuar hap-pas-hapi navigacion me udhëzime të sakta.

Waze ka një komponent social që i lejon komunitetit të Wazers të raportojnë në kohë reale bllokimet e trafikut, zonat e rrezikut, kontrollet e policisë, punët, objektet në rrugë, etj.

Krijuar nga Ehud Shabtai në vitin 2006 nën emrin Linqmap në Izrael, kompania bëhet Waze në vitin 2008 me ardhjen e Uri Levine dhe Amir Shinar dhe 3 QV: Blue Run Ventures, Magma Venture Partners dhe Vertex Venture Capital. Më 11 qershor 2013, Google bleu Waze.