Panoul de control

From Wazeopedia

378px-Mbox warning pn.svg.pngÎn construcție...

Waze oferă o pagină pentru ca utilizatorii să-și poată vedea informațiile personale și statisticile din Waze.

URL link

Toți utilizatorii (din întreaga lume) accesează panoul de control utilizând următoarea adresă URL: http://waze.com/dashboard/ și vă va redirecționa automat către serverul dvs. corect.

Prezentare generală

În pagina Panoul meu de bord, veți putea găsi informațiile dvs. personale, precum și statisticile utilizatorului. Informațiile și statisticile oferite aici sunt personale și, prin urmare, vor fi accesibile numai după ce v-ați autentificat pe site.

Dasboard general.png

După conectare, veți vedea că tabloul de bord a fost împărțit în trei secțiuni diferite. Veți găsi acolo informații personale sau activități de conducere și editare în Waze.

Numele de utilizator, punctele și rangul

Dashboard utilizator ranking.png

Prima secțiune, pe lângă numele de utilizator, afișează punctele și clasamentul dvs. În această secțiune, veți putea urmări progresul și activitatea dvs. de conducere în Waze. Fiecare câmp reprezintă un tip de activitate diferit în Waze. În fiecare seară, sistemul nostru va calcula toate punctele pe care le-ați acumulat în toate domeniile (practic conducerea și editarea) pe parcursul zilei. Apoi sistemul va aloca punctele și noua dvs. poziție în interiorul tabelului de rang. Prin urmare, rangul dvs. se poate schimba zilnic. Rețineți că, începând cu 2009, nu vă puteți schimba numele de utilizator.

Statistici utilizator

Statisticile tabloului de bord 201404.png

A doua secțiune vă prezintă statisticile. Statisticile utilizatorilor sunt împărțite în două subsecțiuni:

 • Statistici de conducere:
  • Toate rapoartele: numărul de rapoarte pe care le-ați făcut din aplicația client Waze.
  • Kilometri parcurși: distanța pe care ați parcurs-o cu aplicația (clientul). Nu este necesar ca navigarea să fie activată.
  • Kilometri noi înregistrați (pavați): Distanța pe care ați utilizat-o cu pavare drum în aplicația client.
  • Drumuri confirmate în metri: Distanța pe care ați parcurs-o pe drumuri neconfirmate.
 • Editarea și statisticile comunitare
  • Editări Hartă: Modificările aduse hărții prin WME
  • Solicitări de actualizare rezolvate: numărul de solicitări de actualizare pe care le-ați rezolvat prin WME. Nu include probleme de hărți automate
  • Mesaje pe forum: numără numărul de postări pe forum pe care le-ați introdus.

Rețineți că, dacă vă aflați în America de Nord (SUA / Canada), trebuie să selectați „SUA & Canada” în partea de jos a acestei secțiuni și „Lume” dacă sunteți din orice altă locație din restul lumii. Selectarea regiunii incorecte vă va oferi informații incorecte din ceea ce așteptați.

Ultima casetă derulantă din partea de jos a secțiunii statistice utilizator vă permite să alegeți unitatea dvs. de distanță preferată.

Selectând metrică va afișa statistici în kilometri și metri.

Selectarea Imperialului va afișa statistici în mile și în picioare.

Detalii personale

Contul de bord 201404.png

A treia secțiune, Detalii personale, vă permite să modificați și să actualizați datele personale, cum ar fi parola contului, adresa de e-mail, informațiile despre locație și ziua de naștere.

Caseta de selectare din meniul Autosugestii pentru destinații, atunci când este bifată, va selecta automat destinațiile din favorite când Waze este pornit; de exemplu, dacă ați setat favoritul „Servici”, Waze vă va sugera când să începeți cu Waze dimineața deplasarea. În mod similar, vi se va sugera favoritul „Acasă” atunci când porniți aplicația la sfârșitul după-amiezii sau seara.

Legături funcționale suplimentare sunt de asemenea disponibile în partea de jos a acestei secțiuni:

 • Schimbă-ți parola
 • Preferințe notificări
 • Aplicații conectate vă afișează aplicațiile conectate, Facebook, Twitter, etc.
 • Solicită arhiva cu datele tale - creează o copie a conținutului contului tău Waze pentru a revizui sau a utiliza în cadrul altui serviciu sau cont.
 • Șterge contul tău - ștergeți-vă definitiv contul Waze

După ce schimbați informațiile din această secțiune, faceți clic pe butonul Salvare.


++de adăugat imaginile++

Sursa: https://wazeopedia.waze.com/wiki/USA/Dashboard