Mesaj privat

From Wazeopedia

Mesajele personale (PM) sunt o caracteristică a forumului comunității Waze. Similar cu mesajele de e-mail, acestea pot fi trimise la unul sau mai mulți utilizatori de forumuri simultan și vor fi primite în căsuța de e-mail a destinatarului forumului.

Puteți trimite un PM unui alt utilizator dacă aveți o întrebare care nu este destinată unui public mai larg. Comunicare generală va avea loc în forumurile comunității, dar forumurile nu au o modalitate de a avertiza pe cineva că o persoană îi pune o întrebare. PM-ul va apărea în căsuța poștală Waze a utilizatorului, iar un e-mail va fi trimis la contul de e-mail înregistrat, anunțându-l că are un PM.

Luați în considerare cazul în care găsiți un segment de drum care nu respectă liniile directoare generale ale comunității, Wiki și al comunității Waze România. Decât să postați numele utilizatorului în forumul general, ar fi mai bine să trimiteți acelui utilizator un PM direct în care puteți să-i puneți întrebarea și probabil include un permalink pentru segmentul în cauză. Acest lucru vă va asigura că utilizatorul are șanse de a vedea mesajul, dar aceasta nu garantează că îl va citi sau va răspunde.

CreatePM.png

Pagina de compunere este locul în care creați un PM. În caseta din stânga sus, introduceți numele utilizatorilor și apăsați butonul de adăugare. Adăugați și alți utilizatori dacă doriți ca și aceștia să primească același e-mail. Introduceți un subiect legat de mesajul vostru. Introduceți mesajul principal în cutia mai mare din mijlocul paginii. Adăugați emoticoane după cum doriți.

Când mesajul vostru este complet, utilizați butonul de previzualizare din partea de jos a paginii pentru a vedea cum va arăta mesajul adresat destinatarului. Acest lucru vă va permite să vă asigurați că orice permalink sau alte link-uri funcționează corect.

Mesajul va apărea în căsuța voastră de ieșire până când utilizatorul va citi mesajul. După ce utilizatorul l-a citit, se va muta în dosarul Sent.