Difference between revisions of "User:Steveningelbrecht History

(Created page with "__NOTOC__ __NOINDEX__ {{DISPLAYTITLE: User: steveningelbrecht}} Ik ben geboren in '81, opgegroeid te Aartrijke en later Torhout, maatschappelijk werker gestudeerd aan de IPSOC...")
 
Line 4: Line 4:
Ik ben geboren in '81, opgegroeid te Aartrijke en later Torhout, maatschappelijk werker gestudeerd aan de IPSOC - Katho te Kortrijk, sinds 2006 woonachtig te Beernem.
Ik ben geboren in '81, opgegroeid te Aartrijke en later Torhout, maatschappelijk werker gestudeerd aan de IPSOC - Katho te Kortrijk, sinds 2006 woonachtig te Beernem.
Ik ben gelukkig getrouwd en heb het geluk 1 dochter en 2 zoons te hebben ('07, '09, '12).
Ik ben gelukkig getrouwd en heb het geluk 1 dochter en 2 zoons te hebben ('07, '09, '12).
Professioneel ben ik werkzaam als directeur van een vzw in de Geestelijke Gezondheidszorg.

Revision as of 10:44, 28 October 2013


Ik ben geboren in '81, opgegroeid te Aartrijke en later Torhout, maatschappelijk werker gestudeerd aan de IPSOC - Katho te Kortrijk, sinds 2006 woonachtig te Beernem. Ik ben gelukkig getrouwd en heb het geluk 1 dochter en 2 zoons te hebben ('07, '09, '12). Professioneel ben ik werkzaam als directeur van een vzw in de Geestelijke Gezondheidszorg.


Hobby's & interesses

Hobby's en interesses zijn beperkt maar relatief intens :

  • Kinderen
  • Waze
  • Fotografie
  • Alles wat betreft IT en computers
  • Ingress

Hoe heb ik Waze leren kennen

In de zomer van 2012 ging ik op zoek naar een gratis GPS app en kwam ik toevallig bij Waze. Het concept van community based maps sprak me wel aan en het game aspect verleidde me al vlug om dieper in de Waze wereld te gaan. Het werd een bijna dagelijkse gewoonte om, wanneer de kindjes in bed zitten, niet langer tv te kijken, maar in de Waze community te duiken en de kaarten bij te werken. De community in België was nog relatief klein en al vlug kon ik de opstap maken naar Area Manager, daarna Regio Manager en kort daarna zelfs Country Manager. Met wat ondersteuning van enkele Nederlandse wazers kreeg ik het genoegen zelfs tot de groep van Global Champs te gaan behoren. Ik had het genoegen aanwezig te zijn op volgende meetings:

  • Waze Global Champ meeting te Praag, Tsjechië, 2013
  • Waze Global Champ meeting te Tel Aviv, Israël, augustus 2013
  • Waze BeNeLux meeting te Groot-Bijgaarden, België, oktober 2013

Waze map editor

Dezelfde dag dat ik Waze ontdekt heb, ging ik op zoek hoe ik een aantal bewerken op de kaart kon doen en kwam ik in het toenmalige Cartouche terecht. Niet lang na mijn start, amper enkele maanden, ging Cartouche op rust en kwam er de Waze Map Editor... Ik ben hevig voorstander van het KISS principe! ;-)

Ik vond het fantastisch dat ik het dorpje in de Ardennen, waar we met de familie op reis gingen, nog niet op de kaart stond, en de TomTom van mijn schoonbroer het liet afweten... Waze was the only way! :-)

Waze forum

Behoorlijk vlug ontdekte ik ook de weg naar het forum, waar ik steeds terecht kon voor allerlei vragen en bemerkingen... Een van de eerste vragen die ik er stelde was hoe het mogelijk was om meer dan 1000 puntjes op een dag te sprokkelen... Enkele dagen later slaagde ik er zelf al in, dankzij de nodige research en oefening! Nu krijg ik de vragen hoe ik het doe om zoveel te editten... LOL.

Waze wiki

De wiki bij houden laat ik graag aan anderen over, hoewel ik wel graag mee werk aan de inhoudelijke richtlijnen en structurering... Er zijn zeker grotere experten in de technische kant van wiki, zoals sirKitKat ;-)

Waze beta

Ik participeer in verschillende beta programma's van Waze: - beta Waze Map Editor - beta Android app

Waze social media

Om de community te laten groeien en ondersteunen was/ben ik hevig voorstander van de sociale media kanalen... Ik heb dan ook mijn steentje bij gedragen tot het opzetten van verschillende accounts. Als je dus langs gaat bij Waze Belgium (Facebook, Twitter, Google+), Waze Nederland, Waze Luxembourg of Waze BeNeLux, is de kans relatief groot dat het van mijn hand geschreven is ;-)