Tunnuksen luominen Wazeen History

Vaikka Waze sinänsä toimii navigaattorina ilman tunnuksen luomista, kannustamme vahvasti sen luomiseen. Ilman tunnuksen luomista jäät paitsi parista mukavasta ominaisuudesta. Rekisteröityneet käyttäjät nimittäin pystyvät tallentamaan kotinsa sekä työpaikkansa lisäksi suosikkeja esimerkiksi paikoista, joissa usein vierailevat. Voit myös kerätä pisteitä ajoistasi sekä raporteistasi ja mikäli vaihdat puhelinta, kaikki asetuksesi säilyvät tililläsi ja siirtyvät uuteen laitteeseesi kun vain kirjaudut sisään sovellukseen. Tunnuksella pääset myös kirjautumaan keskustelufoorumillemme ja pääset muokkaamaan karttoja itsekin.

Tärkein asia ei kuitenkaan suoranaisesti näy käyttäjälle. Nimittäin kun lähetät karttaongelmasta raportin ja kartanmuokkaaja ei syystä tai toisesta aivan pääse kiinni varsinaiseen ongelmaan, muokkaaja voi esittää ilmoittajalle lisäkysymyksiä karttatyökalun kautta. Nämä kysymykset eivät kuitenkaan koskaan tule perille rekisteröitymättömälle käyttäjälle ja karttaongelma joudutaan sulkemaan tunnistamattomana. Kartta jää siis korjaamatta ilmoitetun ongelman osalta ja toisaalta muokkaajille aiheutuu turhaa työtä kun asiaa selvitellään ilman tarpeellisia lisätietoja.

Suosittelemme siis lämpimästi luomaan tunnuksen - ja nimenomaan Waze-tunnuksen, eikä pelkästään yhdistämällä Facebook-tunnukseesi. Tunnus luodaan seuraavasti:

  • Napauta suurennuslasia, jotta pääset hakunäkymään. Avaa profiili kohdasta "Rekisteröimätön".
  • Valitse profiilisivulta "Tili & kirjautuminen"
  • Valitse "Luo tili"
  • Valitse "Kirjaudu puhelimella"
  • Syötä puhelinnumerosi ja vahvista ohjeiden mukaan.