Felhasználói szintek

From Wazeopedia

Rangok a programban

Rang jelvény Leírás
Waze bébi Baby.png Üdvözlünk a Waze világában! Waze bébi vagy jelenleg, de nem sokáig. Vezess 160 kilométert és felnőtt leszel
Waze felnőtt Felnott.png Most választhatsz egy új Waze hangulatot.

Ahhoz, hogy Waze Harcos lehess, komolyan gyűjtened kell a pontokat...

Waze harcos Harcos.png Íme a pajzsod! Bekerültél a felső 10%-ba a régiódban. Fenntartása nem lesz könnyű...
Waze lovag Lovag.png A kard a tiéd! Bekerültél a top 4%-ba a régiódban.

Már majdnem Király vagy, gyűjtsd tovább a pontokat...

Waze király Kiraly.png Célba értél! Bent vagy a felső 1%-ban a régiódban.

Rangok a térképszerkesztésben

Ezek határozzák meg a különböző felhasználók szerkesztési jogait.

Rang jelvény Leírás Szerkeszthető terület sugara megjegyzés
1 Profile L1.png Új felhasználó 1 mérföld (1,6km) A bejárt útvonalad (ami 90 napig él) plusz a "szerkeszthető terület sugarán" belül tudsz szerkeszteni!
2 Profile L2.png 3000 szerkesztés felett, vagy IGN szerkesztő 2 mérföld (3,2km) A bejárt útvonalad (ami 90 napig él) plusz a "szerkeszthető terület sugarán" belül tudsz szerkeszteni! A rangot automatikusan megkapod!
3 Profile L3.png 25.000 szerkesztés felett, vagy Area Manager 3 mérföld (4,8km) Miután tapasztalatokat szereztél a szerkesztésben a bejárt területeden, kérhetsz kezelésre területet, egy mentor támogatása révén. Az Area Managers (AM) szerkeszthet bármit a kijelölt területen belül, kivétel olyan objektumokat, amit magasabb szintű szerkesztők zároltak.
4 Profile L4.png Túl a 100.000 térképmódosításon 4 mérföld (6,4km) Lépj kapcsolatba a WMCS tagok valamelyikével és kérd a rangod frissítését
5 Profile L5.png Túl a 250.000 szerkesztésen 4 mérföld (6,4km) Lépj kapcsolatba a WMCS tagok valamelyikével és kérd a rangod frissítését
6 Profile L6.png Waze Champ és 500.000 szerkesztés felett Országos Lépj kapcsolatba a WMCS tagok valamelyikével és kérd az országos szerkesztési jogot
6 Profile L6.png Country Manager és 500.000 szerkesztés felett Országos Lépj kapcsolatba a WMCS tagok valamelyikével és kérd az országos szerkesztési jogot
Waze Admin Badge WazeStaffAdmin.png STAFF Korlátlan Jelenleg csak a fizetett Waze alkalmazottak

VIP felhasználó

2013. januárjától megszűnt!

Elért cím           Hogyan lehet hozzájutni a VIP ranghoz
1 millió pont           1.000.000 pont
Mega Driver           50.000 km-t vezettél
Mega Mapper           200.000 szerkesztés megjelenítése
Mega Reporter           400 különböző felhasználó jelentésének like-olása az app-ban


Fórum jelvények

A Waze fórumain jelvényeket használ hogy a Waze szerkesztők csoporttagságait megjelenítse. Néhány szerkesztő több csoporthoz is tartozhat, de csak egy jelvényt lehet megjeleníteni. Minden olyan Waze szerkesztő, akinek több, mint egy jelvénye van, választhat, hogy melyiket szeretné a saját fórumos bejegyzései jobb oldalán megjeleníteni. A következő táblázat segít azonosítani a fórumban jelenleg használt jelvényeket. Egyes csoportokhoz való csatlakozás az ország vezetőségének jóváhagyásához kötött.

Fórum Jelvények
Badge GlobalChamp.png Globális Bajnok A Waze vezetősége által kiválasztott szerkesztők, akik hosszú ideje hozzájárulnak az egész globális Waze közösség munkájához. Tipikusan olyan felhasználó lehet, aki már jó ideje Helyi bajnok.
Badge LocalChamp.png Helyi Bajnok A Waze vezetősége által kiválasztott szerkesztők, akik hosszú ideje hozzájárulnak az adott ország Waze közösségének munkájához. Tipikusan olyan felhasználó lehet, aki már jó ideje Országos vezető.
Badge CountryManager.png Országos vezető Szerkesztők, akik elérték a kívánt térképszerkesztői szintet, kinevezhetők Országos vezetőnek.
Badge StateManagerLarge.png Állam vezető Ez a rang csak az USA-ban létezik!
Badge AreaManager.png Területi vezető Szerkesztők, akik elérték a kívánt felhasználói szintet és az Országos vezetők ezt jóváhagyták.
Badge Expert.png Szakértő A Szakértők általában egy adott területre összpontosítanak (felhasználói élmény, útvonaltervezés, kiterjesztések).
Badge Mentor Global Champ.png Globális Tanácsadó

A Tanácsadók (Mentorok) olyan hozzáértő Waze szerkesztők, akik részt vesznek a mentorálási programban, ezáltal segítik az új, kezdő szerkesztők tudását bővíteni. A Tanácsadók 3 csoportba sorolhatók: tanácsadó, Helyi vezető és Globális vezető.

Badge Mentor Local Champ.png Helyi Tanácsadó
Badge Mentor.png Tanácsadó
Fájl:Global Localizer Badge.png Waze Lokalizációs Globális Csapatvezető Wiki fordítók, akik sok időt és energiát áldoznak arra, hogy a Waze illeszkedjen a helyi közösséghez.

A Lokalizációs Csapatvezetők 3 csoportba sorolhatók: tanácsadó, Helyi vezető és Globális vezető.

Badge Localizer Local Champ.png Waze Lokalizációs Helyi Csapatvezető
Badge Localizer.png Waze Lokalizációs Csapatvezető
Badge BetaTester.png Béta Teszter Ehhez a tagsághoz a Waze központ jóváhagyása szükséges. Ezzel kapcsolatos információk a Waze beta oldalán találhatók. Centercode.com.
Fájl:WikiMaster.png Wiki Mester Elkötelezett önkéntesek csoportja, akik a Waze központjával közösen összedolgozva frissítik, korszerűsítik és karban tartják a Wiki oldalait.
Badge Edit Rank 6.png Térképszerkesztő szint 6 A megszerzett szintnek megfelelően lehet csatlakozni egy csoportvezető megkérésével.
Badge Edit Rank 5.png Térképszerkesztő szint 5
Badge Edit Rank 4.png Térképszerkesztő szint 4
Badge Edit Rank 3.png Térképszerkesztő szint 3
Badge Edit Rank 2.png Térképszerkesztő szint 2
Badge Edit Rank 1.png Térképszerkesztő szint 1
Badge Management.png Menedzsment Korlátozott, a Waze vezetősége.
Badge WazeStaffAdmin.png Waze kapcsolattartó, adminisztrátor Waze alkalmazottak, ők tartják a kapcsolatot a szerkesztőkkel, felhasználókkal.
Fájl:Coordinators.png Koordinátor A közösség tagjai, akik szorosan együttműködnek a Waze kapcsolattartóival és tudják biztosítani a hatékony kommunikációt a Waze központ és felhasználók között.
Fájl:MapRaider.png Térkép támadó
Fájl:Master Raider.png Mester Térkép támadó
Fájl:Badge Champ Retired.png Nyugdíjas bajnokKezdőlap