Translations:Benelux Beginner Guide/16/en

From Wazeopedia
  1. Klik hetgene je wilt aanmaken onder de grote + knop
    • voor een weg, klik op het punt waar je de weg wil laten beginnen, beweeg de muis en klik vervolgens om bochten te kunnen maken. Omc een geometrieknooppunt te maken dubbel-klik (of shift-klik) je en beëindig je hiermee het tekenen. De weg wordt oranje en aan het begin en het eind verschijnt een oranje bolletje, de node.
    • voor een rotonde, leg eerst de wegen aan tot een normaal kruispunt, maar laat ze net niet aan elkaar aansluiten. Klik vervolgens op de knop om een rotonde toe te voeren onder de + en klik in het centrum van de rotonde en beweeg de muis om de grootte van de rotonde te bepalen. Klik vervolgens om te rotonde te maken. De wegen die je reeds hebt neergelegd worden nu automatisch ingekort en aangesloten op de rotonde.
    • voor een landmark, of POI (point of interest), klik om het landmark te starten en klik terwijl je de grenzen van de zone volgt. Dubbel-klik om het tekenen te beëindigen.
  2. Voor elk toegevoegd object dien je de details in te vullen voor het bewaren, zoals plaatsnaam, straatnaam, wegtype, rijrichting, of landmark type voor landmarks. Binnen de Benelux zijn hier speciale regels voor die je hier kunt lezen.
  3. Klik op de Opslaan-knop Wme31 button save pending.jpg of Ctrl-s